bws

DBL-KOONSO har igen i år arbejdet hen på at få en 40`container sendt til Burkina Faso med specielt hospitalsudstyr til det offentlige hospital i Tougan.
”I tolvte time” lykkedes det for DBL-KOONSO at finde en sponsor.

Fredag den 19. Dec. havde Aase et møde med Dir. Kurt Skov BLUE WATER SHIPPING Esbjerg. Resultatet blev, at BWS sponserer transporten af en 40`container til Burkina Faso med afgang først i det nye år. DBL-KOONSO, vores samarbejdspartner i Burkina, og ikke mindst alle de mennesker der får glæde af udstyret er dybt taknemmelige over den flotte donation, og venter containeren med længsel.

Aase rejser til Burkina Faso lige først i det nye år for sammen med vores samarbejdspartner at være med til at modtage containeren. Følg med i projektets udvikling.

168. 800JPG

JULEBREV

Kære alle …………………….et rigtigt julebrev.
DBL-KOONSO har fået en helt ny og opdateret hjemmeside, som også fremover vil blive holdt opdateret jævnligt af vores webmaster Niels. Derudover kan vi meddele, at vi her ”i tolvte time” har fået sponseret en 40`container til Burkina Faso af Dir. Kurt Skov, Blue Water Shipping i Esbjerg. Det vi sige, at vi atter får sendt en container til BF. I denne forsendelse har vi hovedsageligt lagt vægt på at få hospitalsudstyr med fra både Haderslev og Aabenraa Sygehus. Igennem vores gode kontakt til Teknisk chef Bo Andersen på Sønderborg Sygehus har vi igen fået en hel del udstyr lige fra operationslejer, fødelejer, ultrascanner, monitor og meget mere. Fra Falck Danmark har vi fået en ambulance, og fra Response A/S og Nordborg lægehus har vi fået forbindinger, sprøjter m.m. Derudover har vi fået hjælp i form af gaver af private personer og en økonomisk gave fra Grethe og Kurt Bonde København. Det betyder, at vi skal have pakket og afsendt containeren til den 1. Januar med afskibning fra Århus den 5., så vi har rigtig travlt. Den 2. januar rejser jeg 3 måneder til Burkina Faso for at være med til at modtage og distribuere alt materiale ud til de relevante personer/institutioner, og bane vejen for nye projekter.
Vi vil nu i DBL-KOONSO ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul med tak for al jeres støtte stort som småt i året der nu snart rinder ud. Må det nye år blive året hvor de menneskelige kvaliteter, så som ærlighed og tolerance træder i karakter, og dermed baner vejen for en ny tidsperiode i den menneskelige udvikling, hvor næstekærligheden får en højere prioritet end den økonomiske verdensanskuelse vi har i dag.
Glædelig jul alle sammen, og endnu engang hjertelig TAK…………..
PBV
Kærlig hilsen
Aase Bonde